Testimonials

Så treffende at det nesten var litt skummelt!

Jeg var medlem i Sacred circle en kort periode, og opplevde det som en fin, trygg og utviklende arena å utforske min spiritualitet i. Jeg fikk svar på mange spørsmål, og kjente at det var trygt å lure på litt “rare” ting som ikke er dagligdagse temaer i omgang med folk. Ser veldig fram til Lunation, og til å kunne være del av en fast gjeng gjennom et årshjul. Jeg fikk også en reading i en podkastepisode, og den var altså så treffende. Du kjenner meg svært lite, og eksen min som jeg spurte om har du overhodet ikke kjennskap til. Allikevel var budskapet ditt, inkludert beskrivelsene av hans personlighet, så treffende at det nesten var litt skummelt. Jeg ble skikkelig imponert. Ei nær venninne, som har fulgt meg tett gjennom opp- og nedturer med denne eksen, hørte også på readingen din og ble like imponert. Jeg setter nok spesielt stor pris på å ha fått inntrykk av at du alltid finner en positiv og optimistisk vinkling til temaer, og at den humoristiske sansen din er så klar og tydelig. Dette i kombinasjon med at jeg oppfatter deg som dønn seriøs og at du har god etikk, gjør at jeg virkelig ser fram til å bli bedre kjent med deg, din praksis og hva det fører med seg for meg (og de andre i Lunation).  

Kjersti Mosbak

En varm og god energi , som vil deg ditt beste!

🌈Jeg var heldig og fikk svar i Kaffe & Tarot. For en fantastisk unik og herlig kvinne du er ! -og takk fordi du bruker din tid på oss .. 🥰 Du er helt fantastisk og hel 💯 SPOT ON!! ♥️Jeg følte en varm og god energi , som vil deg ditt beste! Anbefales på det sterkeste .

Mona Wittenkamp Benkjer

Det var bare helt fantastisk

Lenge siden workshop hos deg, men minnene om en fantastisk weekend er ikke glemt. Det var bare helt fantastisk og ønsker en sånn opplevelse igjen❤️😇Jeg er ikke så glad i å følge digitalt🙃men du er i tankene, herlige du❤️😊

Mia Langbakk
Tidligere workshop deltaker

En utrolig dyktig og profesjonell lysarbeider

Jeg har både kjøpt veiledning og fått flere kort på liven din. Jeg opplever at du virkelig kan koble deg på, og gi veldig spesifikk veiledning. Jeg har hatt stor nytte og glede av dine veiledninger. Det har vært til stor hjelp for å få oversikt og innsikt i situasjoner hvor jeg har stått fast, eller vært i tvil.  Jeg opplever deg som en utrolig dyktig og profesjonell lysarbeider og jeg har full tillit til deg. Du har betydd mye for meg de siste årene. Dypt takknemlig ❤️❤️❤️

Anne Gro Stokvik
Sertifisert rosenterapeut og lysarbeider

Har vært med på å forandre måten jeg tenker og opplever livet

Jeg har kost meg veldig med dine hjemmesider. Du fikk meg til å begynne med Tarotkort og å takke engler,alver og alle gode hjelpere mm hver morgen og kveld. Koser meg veldig med å høre på kaffe og Tarot, ikke bestandig live men i opptak. Du har vært med på å forandre måten jeg tenker og opplever livet, så tusen hjertelig takk  🙏🥰🧚‍♀️🙏 ❤🌞⛈🧚‍♀️ Glad jeg har "møtt " deg på min vei i livet 🙏🧚‍♀️

Marit Brendjord Brand-Madsen

Det stemte så bra

Jeg fikk skriftlig veiledning i september 2019, og det stemte så bra. Ser også nå i ettertid at det har skjedd det som du fikk fram den gangen. Jeg er veldig glad for den, så tusen takk🙏  

Gerd Johansen Norberg

She works from her heart

I warmly recommend you to contact Ragna if you need a personal reading and guidance. Ragna is skilled, serious and professional in her work. I have followed her online for many years and received very good help. She works from her heart and is honesty itself.

Anne Gro

She is always spot on

Min første fantastiske og dype tarotøkt med Ragna ga meg klare og tydelige svar. Det var en lettelse og hjalp meg med å velge riktig fokus i den nåværende situasjonen. Jeg har etterpå brukt Ragna som min åndelige veileder, og hun er alltid spot-on og gir meg kraftfull og sann veiledning. ****** English: My first wonderful and deep tarot session with Ragna gave me clear and distinct answers. It was a relief, and made me choose the right focus in the current situation. I have subsequently used Ragna as my spiritual guide, and she is always spot on, and gives me powerful and true guidance.

Mayka Brevik
Intuitive Business Coach, Media- and Communication Expert / Mayka (Sjelfull Business)

A genuine light worker

Ragna has been by my side through one of the most challenging years of my life. As a spiritual mentor she has inspired and supported me with her joyous presence. She has taught me a lot about the importance of daily spiritual practice, and she is passionate about helping people reach their goals and fulfil their potential. She is a genuine light worker and an enthusiastic eclectic witch dedicated to bringing peace, love, and magic into the hearts of everyone she crosses paths with. I can warmly recommend working with Ragna on your spiritual journey.  

Kirsten Lucie

Ragna er en fantastisk dyktig, varm og kunnskapsrik dame

Ragna er en fantastisk dyktig, varm og kunnskapsrik dame. Jeg har vært så heldig å mottatt både veiledninger, og vært medlem i den spirituelle reise, noe som har gitt meg så mye lærdom, glede, inspirasjon og støtte. Ragna er en gammel sjel og har mange gode råd som hun raust deler. Du merker at hennes lidenskap er å hjelpe mennesker❤️ Ragna is a fantastic skilled lady with powerful spiritual abilities. She has a big heart and you can tell that she has a strong urge to help others. I have been so lucky to receive readings from her, joined her fantastic meditations and workshops. These have helped me immensely on my spiritual journey and self development. She has a unique way of teaching, with happiness, deep insights and wisdom. You can really tell that she loves what she is doing. I highly recommend Ragna.

Heidi Venli

Jeg anbefaler denne heksa

Denna heksa er absolutt og anbefale. Jeg har både vært medlem i «din spirituelle reise» og fått årslegg i tarot. Dette legget har vært veldig nøyaktig! Jeg er imponert over hva du har fått til Ragna og anbefaler deg på det sterkeste. In English: I highly recommend this witch. I have been a member of the earlier membership site “Din spirituelle reise” (“Your spiritual journey”) and received an year-ahead tarot reading. The tarot reading was very accurate! I am impressed over what you have achieved Ragna, and I strongly recommend you.  

Ingvild Elvestad