Så treffende at det nesten var litt skummelt!

Jeg var medlem i Sacred circle en kort periode, og opplevde det som en fin, trygg og utviklende arena å utforske min spiritualitet i. Jeg fikk svar på mange spørsmål, og kjente at det var trygt å lure på litt “rare” ting som ikke er dagligdagse temaer i omgang med folk. Ser veldig fram til Lunation, og til å kunne være del av en fast gjeng gjennom et årshjul.

Jeg fikk også en reading i en podkastepisode, og den var altså så treffende. Du kjenner meg svært lite, og eksen min som jeg spurte om har du overhodet ikke kjennskap til. Allikevel var budskapet ditt, inkludert beskrivelsene av hans personlighet, så treffende at det nesten var litt skummelt. Jeg ble skikkelig imponert. Ei nær venninne, som har fulgt meg tett gjennom opp- og nedturer med denne eksen, hørte også på readingen din og ble like imponert.

Jeg setter nok spesielt stor pris på å ha fått inntrykk av at du alltid finner en positiv og optimistisk vinkling til temaer, og at den humoristiske sansen din er så klar og tydelig. Dette i kombinasjon med at jeg oppfatter deg som dønn seriøs og at du har god etikk, gjør at jeg virkelig ser fram til å bli bedre kjent med deg, din praksis og hva det fører med seg for meg (og de andre i Lunation).

 

Ragna er tarotekspert, skribent og stolt heks. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun holder kurs i tarot og har en medlemsside, Lunation, for moderne hekser.