Heksegryta,  Spirituell utvikling

Spirituell utvikling: Tegn og ny oppvåkning

Spirituell utvikling skjer i faser, etter stagnasjon og frykt kommer en ny oppvåkning

Dette innlegget tar for deg den fjerde fasen i spirituelle utvikling: tegn og ny oppvåkning. Ønsker du lese om de andre fasene kan du gjøre det ved å klikke på linkene under:

Fase 1: Oppvåkning

Fase 2: Utforskning og innhøsting av kunnskap

Fase 3: Stagnasjon og frykt

Fase 5: Innsikt, kobling

Fase 6: Aksept og flyt

Fase 4: Tegn og ny oppvåkning

Noen ganger kan egoet drive deg laaangt ut av kurs med frykt. Helst lengst mulig unna det sjelen din aller helst vil. Innimellom gjør egoet en ekstremt god jobb med å få deg ut av kurs og inn på ville veier. Jeg har selv vært der, mange ganger! Ofte har denne frykten kommet snikende og sabotert for meg. Plutselig kan jeg ta meg selv i å titte på jobber på finn.no eller sitte å sammenligne meg med andre healere, klarsynte og spirituelle lærere og snakke meg selv ned! Heldigvis går denne fasen over og ofte skjer dette gjennom et tegn eller spesiell opplevelse som fører til en form for ny oppvåkning.

Et tegn eller opplevelse som snur alt

Dette kan være en hvit fjær (veldig klassisk tegn fra universet) som dukker opp fra ingensteder, en kraftfull symbolsk drøm eller et «tilfeldig» møte med noen som gjør skikkelig inntrykk på deg.

Denne endringen kan også skje i en ny for «metningspunkt», litt som den første du hadde i din store eller første oppvåkning. Det kan hende at denne gangen er tegnet mer subtilt, men fortsatt like kraftfullt. Tegnet er ikke like prangende ettersom du har utviklet deg og er mer bevisst, sensitiv og ser ting lettere enn tidligere. Man kan si at nå holder det at universet hvisker eller snakker lavt til deg, men under den store oppvåkningen måtte det skrike for å få deg til å reagere. 

Med dette sagt, så vil det ikke være noen tvil i din sjel når du ser dette tegnet, snakker med denne personen eller leser teksten som får deg til å stoppe opp. Dette er universet og dets mange hjelpere eksperter på og takker være loven om tiltrekning får du akkurat den beskjeden, opplevelsen eller møte du trenger for å komme på rett vei igjen.

Endelig så slipper frykten taket – og du er klar for alt!

Etter at du har mottatt dette tegnet, så innser du at frykten du har hatt er helt meningsløs og at du faktisk er der du skal være. Det kan hende at dette skjer i form av gjentakende nummer (angel numbers) på klokken din, romnummer på et hotell, telefon, dato etc. Kanskje du ser fjær overalt, eller har et spesielt møte med et dyr eller en relasjon fra tidligere i livet ditt eller et eller annet form for møte som virkelig gjør inntrykk på deg. Uansett hvordan dette vil skje så vil det hjelpe deg å løfte blikket, se mer klart igjen og gjenkjenne din sjels kall. 

Du vil få økt bevissthet ved å overvinne frykten

Disse små (og store) tegnene er så utrolig viktige og ofte er de perfekt tilpasset oss slik at vi skjønner at det er noe «mer», eller at man skal fortsette på den veien man er. Selv om man er redd og usikker. Desto flere ganger man har danset denne valsen, desto lettere. Blir det å komme tilbake til flyt og utvikling igjen. Periodene (ja du vil være innom her flere ganger i livet ditt) i frykt og stagnasjon blir kortere og kortere. 

Å overvinne frykten gir en enorm mestringsfølelse og du ser deg selv med helt nye øyne. Med andre ord så får du en forhøyet bevissthet og du vil neste gang se «fellene» og mønstrene mye raskere. Du vil stoppe opp før og komme deg mye raskere innpå igjen!

Ragna er tarotekspert, skribent og stolt heks. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun holder kurs i tarot og har en medlemsside, Lunation, for moderne hekser.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.