Heksegryta,  Spirituell utvikling

Spirituell utvikling: Innsikt og kobling

Spirituell utvikling skjer i faser, etter tegn og ny oppvåkning kommer innsikt og kobling

Dette innlegget tar for deg den femte fasen i spirituelle utvikling: innsikt og kobling. Ønsker du lese om de andre fasene kan du gjøre det ved å klikke på linkene under:

Fase 1: Oppvåkning

Fase 2: Utforskning og innhøsting av kunnskap

Fase 3: Stagnasjon og frykt

Fase 4: Tegn og ny oppvåkning

Fase 6: Aksept og flyt

Fase 5: Innsikt og kobling

Etter en regnstorm er det rolig, luften er ren og tørr bakke har fått livsviktig næring. Sånn oppleves denne spirituell fasen. Selv om det kanskje var ubehagelig når regnet sprutet ned, kjenner du deg nå forfriske, livnært og mer opplagt. Dette var det påfyllet du trengte, selv om det ikke var så lett å se eller føle når det stod på, men denne innsikten kommer til deg nå i denne fasen. Denne fasen i spirituell utvikling er kanskje den korteste, men en som vil komme til deg igjen og igjen. Selv om dette øyeblikket med innsikt ikke varer kjempelenge, så er dette kanskje en av de viktigste fasene også.

Med dette sagt, så kan første gangen du er innom denne fasen vare mye lengre. Det kan hende du har lyst til å ringe ned venner og fortelle dem om den nyvunnede visdommen og innsikten du nå besitter. Hvordan ting kan være krystallklart der de før bare vare et grumsete tåkehav. Vær tålmodig med venner og familie om de ikke skjønner eller deler din entusiasme, denne fasen må oppleves selv for å virkelig kunne settes pris på.

Du ser deg selv og blir mer bevisst, noe som kan øke til en høyere bevissthet generelt.

Ragna er tarotekspert, skribent og stolt heks. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun holder kurs i tarot og har en medlemsside, Lunation, for moderne hekser.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.