Heksegryta,  Spirituell utvikling

Spirituell utvikling: Aksept og flyt

Spirituell utvikling skjer i faser, etter innsikt og kobling komme aksept og flyt.

Dette innlegget tar for deg den sjette og siste fasen i spirituelle utvikling: aksept og flyt. Ønsker du lese om de andre fasene kan du gjøre det ved å klikke på linkene under:

Fase 1: Oppvåkning

Fase 2: Utforskning og innhøsting av kunnskap

Fase 3: Stagnasjon og frykt

Fase 4: Tegn og ny oppvåkning

Fase 5: Innsikt og kobling

Fase 6: Aksept og flyt

Når du har møtt frykten, turt å møte den, observere og la erfaringene synke innover deg og kjent koblingen til universet, så kommer man endelig inn i fasen «aksept og flyt». Dette er en fase fylt med glede og harmoni.

Hvis fasene i spirituell utvikling kan sammenlignes med en berg- og dalbane, så er denne fasen det rolige partiet som utgjør område rett før starten og helt på slutten av banen. På denne «flate» delen av utviklingen har alle inntrykk, innsikt og opplevelser fått synket skikkelig inn og du skjønner at det er en mening med alt. Du vil føle deg ekstra bra, glad og på plass i deg selv. Du er takknemlig for det du har opplevd og du gleder deg til veien videre.

Når dette blir en del av din sannhet, vil du også mest antakelig oppleve mer flyt og aksept i livet ditt generelt. Dette er i hvert fall min erfaring.

Du har nå økt ditt bevissthetsnivå

Når du har kommet til dette stadiet, eller denne fasen i din spirituelle utvikling. Så har du tilegnet deg høyere bevissthet. Du er mye mer klar over prosessen i spirituell utvikling. Du skjønner hvordan tanker påvirker deg og hvordan du kan snu ting over til det positive igjen. Du vet også (sikker smertelig klar over) hvordan negative tanker fører til mer negative hendelser. Med denne økte bevisstheten opplever du mer flyt og glede i livet ditt og det er nå magien virkelig begynner å skje. 

Reflekter over og skriv gjerne ned dine erfaringer

Aksept og flyt er en fase hvor det er ekstra fint å skrive ned innsikten og visdommen du har tilegnet deg gjennom den siste «runden» med utfordringer, opplevelser og lignende som har påvirket ditt spirituelle liv. Dette vil være nyttig å se på senere i livet når du kommer inn i en av de mer utfordrende fasene igjen. For ja, du vil komme inn i de andre fasene igjen, dette er en del av den evige utviklingen her i livet, både spirituelt og ellers. Når dette skjer, vil disse erfaringene være flotte å se tilbake på slik at du beholder tilliten til prosessen. 

Når du er i fasen aksept og flyt så føler du en stor indre ro.

Hvordan holde seg mest mulig i fasen aksept og flyt?

Når du er i fasen aksept og flyt føler du deg fantastisk. Du bare «er» og du har endelig funnet dette noe «mer». Du er koblet til universet og den rene kjærlighetsenergien som følger med og du vet at du er så uendelig mer kraftfull enn hva du noen gang har vært tidligere. Du ser deg selv for det fantastiske mennesket du er. Så hvordan holder man seg mest mulig i denne herlige fasen da? Mitt svar her er en god daglig spirituell praksis.

Ved å opprettholde og prioritere en daglig spirituell praksis, som består av sunne, kjærlige selvhjelps-øvelser som fremmer din spiritualitet, vil du greie å holde deg i en tilstand av aksept og deilig flyt.

Ragna er tarotekspert, skribent og stolt heks. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun holder kurs i tarot og har en medlemsside, Lunation, for moderne hekser.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.