Heksekunst og Paganisme

Slipp heksa løs!

Har du hørt om heksesåret? Eller «The Witch Wound» som det heter på engelsk? Dette er et en betegnelse på et sjelelige sår, en traume som man ser både personlig, men også kollektivt hos spirituelle mennesker. Spesielt hos de som ser på seg selv som heks. Hekseprosessene ligger fortsatt som et ferskt verkende sår for mange lysarbeidere, healere, hekser og spirituelt interesserte, det er ikke rart med tanke på de enorme kreftene og systematiske angrepet som denne type mennesker har opplevd. 

I starten av min spirituelle oppvåkning og reise var jeg livredd for å fortelle at jeg «drev med healing» (som var det jeg startet med i min spirituelle karriere). Det var såpass ille at jeg nesten hvisket det i skam eller prøvde å unngå settinger og samtaler hvor man mingler og forteller det samme kjedelige «hvem er du og hva jobber du med» (er det ikke frustrerende at det i sånne settinger er «bare» jobben din som definerer hvem du er?) Du kan lese mer om min historie her.

Kanskje du føler på det samme? Kanskje du ikke tør å si at du er intuitiv eller at du har «varme hender» eller at du følger månens og naturens faser? 

✨MEN NÅ ER DET TID FOR FORANDRING✨

SLIPP HEKSA LØS!

Jeg har gått fra sammenbrudd til en å være en kraftfull moderne heks. Og nå oppfordrer jeg deg til å gjøre det samme. Det er derfor jeg er her, jeg er her for å hjelpe sånne magiske moderne hekser som deg, hvis du tillater det, hvis du inviterer meg – kan vi skape magi sammen som er uten sammenligning. Tør å omfavne din spirituelle side, SLIPP HEKSA LØS og la oss forandre verden sammen.

Det er en del av mitt livskall å hjelpe mennesker ut av «det spirituelle skapet» eller «hekseskapet» som jeg har begynt å kalle det. Å undervise, veilede og inspirere. Det er så mange kraftfulle og magiske mennesker der ute som ikke tør å la sitt fulle potensiale og følelse av glede få utfolde seg pga. frykt. Dette må gjøre noe med.

Derfor har denne heksa reinkarnert akkurat til denne tidsepoken. Leser du dette, så er ikke det tilfeldig. Omfavn magien i deg og la meg hjelpe deg på veien med min sjelsvisdom, drivkraft og erfaring. Jeg er her for å veilede sånne som deg💜

Ble med på Heksetreff: Mabon Workshop 23.-25. september og slipp heksa løs!

Ragna er tarotekspert, skribent og stolt heks. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun holder kurs i tarot og har en medlemsside, Lunation, for moderne hekser.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.