Lær deg tarot med Ragna,  Orakelkort,  Spirituell prakis,  Tarot

Slik legger du Dagens kort

Start dagen med å trekke et kort

Å trekke dagens kort har i mange år vært del av min personlige faste spirituelle praksis. Dette har vært til utrolig hjelp for meg i både glade og tunge faser i livet mitt, og jeg anbefaler deg som leser dette på det varmeste å starte med å trekke kort til deg selv.

Direktelinje til universets visdom og din intuisjon

Tarot- og orakelkort gir deg en direkte kobling til universets visdom.

Orakel- og tarotkort er fantastiske verktøy som fungerer som en direktelinje til universets uendelige og utømmelige visdom. Man skal behandle alle kort med respekt og takknemlighet, men man skal ikke være redd for å bruke dem!

Mange føler at spesielt tarot er nærmest umulig og overveldende å lære! Mitt beste råd og tips er å jobbe med kortene daglig. Øvelsen «dagens kort» er en utmerket måte å bli kjent med dine kort og tarot generelt, eller orakelkort hvis du bruker det. Lytt til hva magefølelsen eller intuisjonen sier først når du ser på kortene, og ta gjerne notater i starten. Deretter kan du lese i en bok om kortets betydning. La gjerne kortet være synlig hele dagen, slik at du kan reflektere over dets budskap.

Slik gjør du det:

  • Rens kortstokken først, dette kan du enkelt gjøre ved å «banke kortene». Les mer om hvordan du kan rense kortene her. 
  • Hold først kortstokken inntil hjertet ditt og takk den før du stiller den spørsmålet for dagen. Dette kan gjerne bare være: «Hva trenger jeg å vite i dag?», eller «Hvis meg det jeg trenger å vite akkurat her og nå», eller «Hvordan kan jeg gjøre dagen i dag best mulig?». Finn ditt perfekte spørsmål og varier litt og kjenn på hva som er best for deg.
La gjerne dagens kort stå et sted du ser det hele dagen. Jeg har mitt på alteret i et lite stativ kjøpt på TGR.
  • Stokk kortstokken du ønsker å bruke. Stokk så lenge det føles riktig. Følg intuisjonen. Hvis et kort spretter ut mens du stokker, kan du bruke det som dagens kort. Hvis ikke trekker du et kort fra kortstokken når du føler at du har stokket lenge nok
  • Se på kortet og legg merke til det første som kommer til deg. Følelser, tanker, farger, personer etc.? Ofte gir det gjenklang til et spesifikt tema, relasjon eller prosjekt. Takk kortet og ta gjerne notater
  • Etter du har brukt intuisjonen din, så kan du gjerne se i heftet som følger orakelkortene eller en bok om tarot. Ta mer notater og se hvordan det som er skrevet passer med det du fikk inn. Mange ganger gir dette forbausende gjenklang!
  • La kortet stå fremme på et sted hvor du ser det i løpet av dagen som en påminner. Reflekter gjerne litt på kvelden hvordan dagens kort har gitt deg innsikt og/eller hjelp for dagen
  • Viktigst av alt: Ha det gøy med kortene dine
Stokk kortene godt, faller det ut ett kort mens du stokker er det dagens kort.

Får du ikke nok tarot? Å

Hver uke skriver jeg «Dagens kort» for magasinet Medium. Disse kan du lese her: https://medium.no/dagens-kort/

Du kan også se disse på Instagramkontoen til Medium.

Bli med på kurs hos Ragna!

Du kan ta både grunnkurs og viderekommende kurs hos meg på min nye kursside tarotmedragna.no. Når du kjøper kurs hos Ragna får du også tilgang til et fantastiske fellesskap med magiske tarothekser.

Ønsker deg med dette en magisk dag videre!

PS: Tarot skal være gøy! Ikke vær redd for å prøve deg frem.

Tarotklem fra Ragna 🙂


Kunne du tenke deg en veiledning med Ragna? Sjekk ut de forskjellige tjenestene hun tilbyr:

Ragna er tarotekspert, skribent og stolt heks. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun holder kurs i tarot og har en medlemsside, Lunation, for moderne hekser.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.