Sacred Circle – Et samfunn for moderne hekser

VIKTIG INFO:

Sacred Circle legges ned, medlemssiden oppgraderes. Alles medlemskap blir stoppet, men du har tilgang til alt innhold her ut juni måned.


Velkommen til sirkelen kjære medheks! Jeg er så glad for at akkurat magiske du er her. Som medlem i denne kraftfulle sirkelen med hekser, lysarbeidere og spirituelle mennesker skal du føle deg trygg, sett og inspirert.

Takk for at du er medlem 💚

I denne sirkelen møtes vi jevnlig for å meditere og jobbe med månen, utføre ritualer og dyrke vår spirituelle side og praksis.

Som medlem får du tilgang til eksklusive livesendinger hvor jeg snakker om spirituelle temaer, kommer med tips til spirituell praksis og svarer på spørsmål fra dere medlemmer. Dette er for deg kjære heks, lysarbeider og spirituelle sjel✨

Innholdet i de ukentlige samlingene varierer mellom å for eksempel å jobbe med energien den aktuelle månen, fokuserer på healing, energibeskyttelse eller annet ønsket spirituell tematikk. Vi har et overordnet tema hver måned. Jeg benytter meditasjon som verktøy til å forstå og fordype seg i den forskjellige tematikken, så sørg for å ha på komfortable klær, være varm og ha litt ro rundt deg når du er med direkte, eller ser opptak senere.

Månedens tema, øvelse og meditasjon

På denne siden som kun er for dere medlemmer, finner du månedens artikkel (tema), handout/ øvelse og meditasjon. Dette byttes ut i starten av hver måned, tidligere øvelser og opptak kan du se i arkivet (tilgang nederst på denne siden). Vit at du velger selv hvor aktiv deltakende du skal være. Alle øvelser er selvsagt helt frivillige. Handout/ øvelsen kan du laste ned som pdf-fil og bruke så mye du måtte ønske.


Tema i juni: Litha

I årets første sommermåned så skal vi fokusere på den herlige solsabbaten Litha. Det blir lagt ut en egen handout om denne hellige dagen, samt en egen liten guidet meditasjon som dere kan bruke så ofte dere måtte ønske.

21. juni er årshjulet nok en gang på sommersolverv og Litha, dette skal vi moderne hekser feire sammen nå i juni!

I tillegg så skal vi som vanlig hylle månen denne måneden og komme nærmere hverandre ved å møtes via møteplattformen Zoom. Dette gleder gleder meg masse til!

Meditasjonsfil og handout:

  • Meditasjon: Møte med skogens vokter – The Green Man:
  • Handout om Litha:

Oversikt sendinger og samlinger i juni:

  • Onsdag 8. juni kl. 20: “Spør Heksa” (Q&A med sirkelen) via Zoom. Under finner du møtelink og passord til møterom:

Ragna is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: “Spør Heksa” (Q&A med sirkelen)
Time: Jun 8, 2022 08:00 PM Oslo

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/88975927011?pwd=L1BQbUMzTTdQQ3RRc2tNbVlsd0swZz09

Meeting ID: 889 7592 7011
Passcode: 290790

  • Tirsdag 14. juni kl. 20: “Fullmånemeditasjon og seremoni” via Zoom. (AVLYST)
  • Tirsdag 21. juni kl. 20: “Feiring av Sommersolverv og Litha” via Zoom. (AVLYST)
  • Onsdag 9. juni kl. 20: “Nymånemeditasjon og seremoni” via Zoom(AVLYST)

Møtelinker kommer i god tid hver uke og opptak blir lagt ut på Facebookgruppen og her på medlemssiden.

Ønsker du å se opp igjen tidligere livesendinger eller jobbe med tidligere temaer?