Magisk Mandagsbudskap

Få inspirerende budskap tilsendt hver mandag!

Kom i kontakt med intuisjonen din og få et magisk budskap for uken hver mandag – rett i e-posten din! Hver mandags morgen kan du glede deg til en e-post fra denne heksa. Du får et bilde av tre kort du kan velge  mellom øverst i mailen.

Når du har fulgt intuisjonen din og valgt et kort kan du scrolle ned i e-posten og se budskapet til det kortet du følte deg trukket mot. Videoene er korte og jeg jobber alltid med å gi konstruktive, positive og oppbyggende budskap fra kortene. I noen videoer snakker også kort om hva slags aktuelle energier som er verdt å nevne den kommende uken. Du betaler for en hel måned med mandagsmagi om gangen og du kan enkelt melde deg av på (pause) når du måtte ønske. 

Jeg ser frem til å sende deg e-post med spennende og magisk mandagsbudskap!
Hekseklem og en klype magi sendes fra tarotheksa Ragna🧙🏻‍♀️✨

Ragna er en stolt heks, skribent, spirituell veileder og lærer, tarotleser og podkaster. Hun elsker å hjelpe og veilede mennesker med sin intuisjon, livserfaring og sine elskede tarotkort.

8 Comments

    • Ragna Søberg

      Hei River, takk for melding. Jeg bruker hovedsakelig tarotkort til disse mandagsbudskapene – jeg er jo i all hovedsak en tarotheks🔮🧙🏻‍♀️. Men noen ganger liker jeg å bruke orakelkort, eller orakel- eller tarotkort i kombinasjon med krystaller/ symboler/ runer. Så hyggelig å høre at du og legger tarotkort og at at kortlegget jeg la til din mor stemte godt. Det varmer å høre! Ønsker deg en god helg og en magisk kveld. PS: Neste uke blir det tilbud på Magisk Mandagsbudskap (-33%).

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.