Lær deg Tarot med Ragna

  • Bli med på et sju ukers langt tarot-eventyr!

Lyst til å lære deg tarot på en morsom og spennende måte? En kveld i uken i sju uker nå i høst så møtes vi live over Zoom.

Du skal allerede fra første samling begynne å bruke tarotkortene dine med selvtillit og glede. Deretter blir det spennende leksjoner hvor du lærer deg å kjenne tarotstokken, få tips til hvordan du leser og bruker kortene, samt får mine beste tips til kortlegg og hvordan du kommer i gang.

Dette får du:

– Seks spennende leksjoner som hjelper deg å komme i gang med tarot + en samling hvor vi fokuserer på å hjelpe hverandre
– Tilgang til norsk Facebook-gruppe som du og de andre deltakerne kan dele erfaringer og snakke om kurset underveis i reisen (og etter at kurset er ferdig).

– Spennende og nyttig arbeidsbok som du har til odel og eie.

Kurset starter tirsdag 4. oktober og har møte hver tirsdag til og med tirsdag 15. november. Gled deg til sju deilige tarot-tirsdager!

Ragna er en stolt heks, skribent, spirituell veileder og lærer, tarotleser og podkaster. Hun elsker å hjelpe og veilede mennesker med sin intuisjon, livserfaring og sine elskede tarotkort.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.