Lær deg Tarot med Ragna

Start 2023 med å bli med på et sju ukers tarot-eventyr med denne tarotheksa!

Lyst til å ha umiddelbar tilgang til universets visdom? Kunne ta lettere avgjørelser? Bli bedre kjent med intuisjonen din? Eller rett og slett bringe litt mer magi og mystikk inn i livet ditt? Kanskje litt av alt? Da er dette kurset for deg!

Jeg gleder meg til å lære deg hvordan du kan bruke dette fantastiske verktøyet!

Det er to ting jeg elsker dypt i dette livet utenom familie og venner. Det ene er Tarot🔮 (og det andre er sjokolade🍫🤷🏻‍♀️). Jeg er lidenskapelig opptatt av tarot og de positive effektene dette magiske verktøyet har på utvikling av intuisjonen og personlig utvikling. Kan du tarot så har du alltid tilgang til universets visdom, for meg er tarot virkelig en direktelinje til denne visdomskilden og jeg har lyst til å lære deg. Lyst til å lære deg tarot på en morsom og spennende måte? En dag i uken i sju uker på nyåret så møtes vi live over Zoom.

Allerede fra første samling skal du begynne å bruke tarotkortene dine med selvtillit og glede. Deretter blir det spennende leksjoner hvor du lærer deg å kjenne tarotstokken, få tips til hvordan du leser og bruker kortene, samt får mine beste tips til kortlegg og hvordan du kommer i gang. Dette blir starten på en livslang reise med et verktøy som vil for alltid hjelpe deg å ta avgjørelser, gi innsikt og støtte. Hva venter du på?

Dette får du:

  • Seks spennende leksjoner som hjelper deg å komme i gang med tarot + en samling hvor vi fokuserer på å hjelpe hverandre. Opptak har du til odel og eie.
    • Her blir det både undervisning og praktiske «hands-on» oppgaver slik at du kan begynne å  bruke dette herlige verktøyet!
  • Tilgang til norsk Facebook-gruppe som du og de andre deltakerne kan dele erfaringer og snakke om kurset underveis i reisen (og etter at kurset er ferdig).
  • Spennende og nyttig arbeidsbok som du har til odel og eie.
  • Mulighet til å stille meg tarot-relaterte spørsmål i Facebook-gruppen mens kurset er live.
  • Når kurset er ferdig har du tilgang til alle leksjonene og opptak her inne på nettsiden for life.

Kurset starter på nyåret: torsdag 19 januar frem til torsdag 2. mars . Kurset blir holdt live i Zoom-møter på kvelden fra kl. 19- 20.30 hver gang. Du kan se opptak i ettertid om du ikke får blitt med live.  Gled deg til sju deilige tarot-torsdager, det gjør jeg!

  • Medlemmer i Lunation får 1111 kr i rabatt🧙🏻‍♀️✨ Er du medlem og ønsker å bli med på dette kurset, så ta kontakt for rabattkode💰

 

Ragna er en stolt heks, skribent, spirituell veileder og lærer, tarotleser og podkaster. Hun elsker å hjelpe og veilede mennesker med sin intuisjon, livserfaring og sine elskede tarotkort.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.