Lær deg Tarot med Ragna – Kull 3 våren 2023

Bli med på et sju ukers tarot-eventyr med denne tarotheksa!

NESTE KURS STARTER 23. MAI!

Lyst til å ha umiddelbar tilgang til universets visdom? Bli trygg på deg selv og lettere kunne ta avgjørelser? Bli bedre kjent med intuisjonen din? Eller rett og slett bringe litt mer magi og mystikk inn i livet ditt? Kanskje litt av alt? Da er dette kurset for deg!

Jeg gleder meg til å lære deg hvordan du kan bruke dette fantastiske verktøyet!

Det er to ting jeg elsker dypt i dette livet utenom familie og venner. Det ene er Tarot🔮 (og det andre er sjokolade🍫🤷🏻‍♀️). Jeg er lidenskapelig opptatt av tarot og de positive effektene dette magiske verktøyet har på utvikling av intuisjonen og personlig utvikling. Kan du tarot så har du alltid tilgang til universets visdom, for meg er tarot virkelig en direktelinje til denne visdomskilden og jeg har lyst til å lære deg. Lyst til å lære deg tarot på en morsom og spennende måte? Bli med da vel!

Allerede fra første samling skal du begynne å bruke tarotkortene dine med selvtillit og glede. Deretter blir det spennende leksjoner hvor du lærer deg å kjenne tarotstokken, få tips til hvordan du leser og bruker kortene, samt får mine beste tips til kortlegg og hvordan du kommer i gang. Dette blir starten på en livslang reise med et verktøy som vil for alltid hjelpe deg å ta avgjørelser, gi innsikt og støtte. Hva venter du på?

Dette får du:

 • Seks spennende leksjoner som hjelper deg å komme i gang med tarot + en samling hvor vi fokuserer på å hjelpe hverandre. Opptak har du til odel og eie.
  • Her blir det både undervisning og praktiske «hands-on» oppgaver slik at du kan begynne å  bruke dette herlige verktøyet!
 • Tilgang til norsk Facebook-gruppe som du og de andre deltakerne kan dele erfaringer og snakke om kurset underveis i reisen (og etter at kurset er ferdig).
 • Spennende og nyttig arbeidsbok som du har til odel og eie.
 • Mulighet til å stille meg tarot-relaterte spørsmål i Facebook-gruppen mens kurset er live.
 • Når kurset er ferdig har du tilgang til alle leksjonene og opptak her inne på nettsiden for life.

Kurset starter på torsdag 23. mai frem til torsdag 29. juni. (OBS: det blir ingen samling i uke 25 siden Ragna skal på seminar, men to kvelder: tirsdag og torsdag i uke 26). Kurset blir holdt live i Zoom-møter (klokkeslett kommer). Du kan se opptak i ettertid om du ikke får blitt med live.  Gled deg til sju deilige tarot-torsdager, det gjør jeg!

Ved å bli med på dette kurset vil du:

🌟Lære deg enkle, morsomme teknikker som hjelper deg å huske kjernebudskapet til tarotkortene🌟

🌟Komme mer i kontakt med universets visdom, din intuisjon og indre visdom🌟

🌟Kunne gi fantastiske tarotlesninger til både deg selv og andre med selvsikkerhet🌟

Hvorfor lære tarot av Ragna?

DETTE SIER TIDLIGERE KURSDELTAKERE OM KURSET: 

Maria Carlsson: «Er du nysgjerrig på Tarot? Da kan jeg virkelig anbefale kurset til Ragna. Hun vil hjelpe deg i gang og gjøre at du kjenner deg trygg med å lese kortene. Dette kurset er gull for deg som er ny til Tarot og ønsker å lære deg hvordan bruke det i hverdagen og lese for andre».

Kjersti Mosbakk: «Ragnas kunnskap, som hun formidler med stort engasjement og en god dose humor, har gjort meg tryggere på å fortsette å utforske tarotkortene på egen hånd. En bonus er Facebook-gruppa for deltakere, som er et raust og støttende fellesskap hver eneste dag.»

 

🌟Ragna har skrevet og gitt utallige tarotveiledninger de siste fem årene og får stadig tilbakemelding om at hun er «spot on». Dette kan hun hjelpe deg å bli i dine readinger til deg selv og andre også.

🌟Hun jobber som skribent og sosiale medier ansvarlig i magasinet Medium og blir omtalt som deres tarotkortspesialist. Hun har en fast artikkel om tarot i bladet og en daglig nettspalte på deres nettside med «Dagens kort».

Det er også mulig å delbetale uten renter, bare ta kontakt, så ordner vi en avtale 💸

 

Slik ser de syv kursdagene ut (med forbehold om endringer):

Alle kursdagene blir holdt live via Zoom på torsdager 9:30-11 i kursperioden. Du har tilgang til opptak i ettertid og kan selv se opptak når det måtte passe deg.

 • Leksjon 1 (23. mai): Kom i gang med dine tarotkort:
  • Yay! Vi er i gang! I denne leksjonen vil du lære et enkelt system som hjelpe deg å lære tarot på en morsom og spennende måte. Du får tilsendt en PDF-handout (din arbeidsbok) som vil hjelpe deg å komme i gang med tarotkortene allerede i kveld og faktisk forstå dem.
 • Leksjon 2 (25. mai): Bli bestis med dine tarotkort:
  • Denne kvelden vil du lære noen spennende, enkle og morsomme teknikker som hjelper deg å virkelig bli godt kjent med dine tarotkort. Ved å bli bestis med dine tarotkort vil dine readinger bli enda mer unike, spennende og dype.
 • Leksjon 3 (1. juni): Tarotkortenes betydning: Den lille arkana:
  • I denne leksjonen gir jeg den en liten gjennomgang av Den lille arkana.
  • Du vil se det store bildet over hvordan Den lille arkana er bygget opp og jeg vil enkelt og tydelig forklare deg systemet som disse kortene er bygget på.
  • Du skal hilse på og bli kjent med hoffkortene.
 • Leksjon 4 (8. juni): Tarotkortenes betydning: Den store arkana:
  • I denne leksjonen gir jeg den en liten gjennomgang av Den store arkana.
  • Vi skal dra på en liten visualiserende reise gjennom arketypene med Narren.
 • Leksjon 5 (15. juni): Bli selvsikker i dine lesninger og tydninger av kortene:
   • Lær spennende, kraftfulle og enkle teknikker som hjelper deg å stole på intuisjonen din og det du får inn. Du trekker faktisk aldri feil kort.
 • Leksjon 6 (27. juni TIRSDAG): Bruk av tarotkortlegg og veien videre etter kurset: 
    • Du blir introdusert mine favorittkortlegg og jeg viser hvordan du kan bruke dem.
 • Kurskveld 7 (29. juni): Vi øver oss på kortlegg på hverandre: 
     • Vi starter kvelden med en meditasjon for fokus og få selvtillit (Ragna guider).
     • Dere deles opp i mindre grupper i break-out rooms på Zoom slik at dere kan øve på hverandre med små kortlegg. Ragna stikker innom og veileder.
     • Jeg gir dere mine beste tips om hvordan du enkelt og gledelig kan fortsette din tarotreise og fordype din kunnskap ytterligere.
     • Utdeling av digital kursdiplom.

 

Tarotkort jeg anbefaler til dette kurset:

Hvis du ikke allerede har en tarotkortstokk du trives med så anbefaler jeg deg at du skaffer en du ønsker å bruke til dette kurset. Jeg anbefaler at du kun bruker en kortstokk mens du jobber deg gjennom kurset slik at du bli skikkelig kjent og fortrolig med den kortstokken. Du kan gjenta prosessen med andre kortstokker senere. Du må selvsagt velge akkurat den kortstokken du ønsker, men jeg har noen generelle anbefalinger:

Start ditt taroteventyr her: 

Ragna er en stolt heks, skribent, spirituell veileder og lærer, tarotleser og podkaster. Hun elsker å hjelpe og veilede mennesker med sin intuisjon, livserfaring og sine elskede tarotkort.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.