Om Ragna

Min historie – fra sammenbrudd til stolt heks

Hei kjære spirituelle deg, velkommen til min nettside og mitt spirituelle hjørne. Jeg håper av hele mitt heksehjerte at du vil finne inspirasjon og magi her.

Du lurer sikkert på hvem denne heksa er?La meg introdusere meg selv og fortelle deg historien min.

Mitt navn er Ragna og jeg er en stolt heks og mamma, jeg er også skribent, spirituell veileder og mentor. Jeg driver også en egen YouTube kanal og Podkast. Tarotkort er mitt trofaste verktøy og jeg er en dyktig intuitiv tarotleser og lærer. Jeg bor sammen med min store kjærlighet, soulmate og ektemann Kim, vår sønn Lukas, datter Luna og familiar /fylgje katten Nemi.💜

Jeg har alltid hatt et sterkt kall om å hjelpe andre mennesker, spesielt med tanke på min egen erfaring og hvordan jeg har taklet motgang. Navnet mitt, Ragna, er et gammelt norrønt navn, som betyr «rådgiver» (og gudinne eller kriger). Innenfor human design er jeg en meget intuitiv 5/1 Projector. Så undervisning og coaching/veiledning føles veldig naturlig for meg.

Ble utbrent i 2014

Jeg møtte veggen mens jeg jobbet som markedsføringsassistent i et filmdistribusjonsselskap i Oslo, og det var da min spirituelle oppvåkning og reise startet for alvor. I mange år hadde jeg undertrykket min spiritualitet og gitt den siden av meg minimalt med oppmerksomhet. Jeg prøvde hardt å være «normal» og passe inn i samfunnet med en «normal» jobb og en flott mastergrad. Jeg fullførte graden min innenfor film og tv i 2014 mens jeg jobbet som markedsføringsassistent i et av Norges største filmdistribusjonsselskap. Jeg søkte konstant anerkjennelse og bekreftelse fra både kolleger, familie, venner og partner. Jeg følte meg aldri bra nok. Ikke misforstå, jeg elsker virkelig film og tv, og har inntil nylig skrevet filmanmeldelser for lokalavisen. Film og tv vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt og jeg vil sannsynligvis jobbe med det på en eller annen måte. Men veien jeg gikk på den tiden var feil for meg på så mange måter, og det ga meg flere verdifulle lærdommer.

Parallelt med at jeg fullførte mastergraden min, jobbet jeg fulltid med teamet mitt på flere filmer. Jeg brukte all min ledige tid og ferier for å fullføre mastergraden. Jeg pushet kroppen til bristepunktet med lite søvn og prioriterte aldri aktiviteter som ga påfyll i form av energi. Men universet hadde en plan for å få meg inn på rett spor gjennom en heftig transformasjon. Selskapet jeg jobbet for gikk også gjennom en stor endring på samme tidspunkt. Film- og TV-publikums nye vaner presset filmindustrien til å tilpasse seg. Dette førte til at mange mistet jobben og hele strukturen i selskapet endret seg i stor grad.

Nemi 💜

Ni av ti ganger er endring IKKE gøy, og dette er det jeg kan fortelle deg om endringene som skjedde. Folk på jobben var stressa, misfornøyde og hardt pressede. Det var mye baksnakking og det psykososiale arbeidsmiljøet var ikke bra! Teamlederen min (som var under massivt press fra sine ledere igjen) var beinhard mot meg og kollegene mine. Hun trykket på alle «ikke-bra-nok»-knappene mine og fikk meg til å føle meg liten, dum og verdiløs. Det var en utrolig utfordrende tid, men jeg er evig takknemlig for det i dag. Hvis dette ikke hadde skjedd, hadde jeg aldri tatt det store steget mot å starte min egen business og komme dit jeg er i dag! Jeg vet at vi alle, til og med teamlederen min, gjorde så godt de kunne i den situasjonen de var i. Ting skjer for en grunn og jeg er takknemlig for de erfaringene jeg har med meg fra den tiden.

Jeg startet min karriere som spirituell energi healer i 2016. Mye har skjedd siden da. Healingen var en katalysator for mine intuitive og klarsynte evner, og jeg fant raskt ut at tarotkort (og orakelkort) og tarotveiledninger måtte bli en del av businessen min. Jeg elsker å gi veiledninger og det har vært en del av mine kjernetjenester siden 2018. Jeg har også fordypet meg i flere ulike praksiser over mange år og jeg elsker å formidle og skrive om hva som funker for meg. I de seneste årene har jeg følt et sterkere og sterkere kall til å inspirere, støtte og hjelpe andre med deres spirituelle utvikling gjennom kurs og undervisning i ulike spirituelle praksiser.

Den sprø, men også helt fantastiske, familien min, Luna, Lukas, Kim og meg 💜

2021 var et virkelig stort år for meg da jeg endelig lyttet til det indre kallet og valgte å «stå fram» som heks og for alvor tre inn i rollen som spirituell lærer. Det har vært skummelt og litt trist å si farvel til det gamle firmaet Spira Healing, men tiden var inne. I 2022 lanserte jeg en den nettbaserte heksesirkelen Lunation og vinteren 22/23 arrangerte jeg to fysiske heksetreff på Tangen. Våren 2023 var det oppstart av mitt egenproduserte tarotkurs.

Å undervise tarot har vært så gøy at jeg har laget en helt egen nettside: tarotmedragna.no for kursene og tarotproduktene jeg tilbyr. Lunation fortsetter fra august 2023 på nettsiden lunation.no. Nå kan alle bli medlemmer når det måtte passe en selv og det er bare å melde seg ut/ pause når en måtte ønske.

Det er også mulig å bestille dyptgående en-til-en veiledninger med meg. Du kan lese mer om dette i butikken på denne nettsiden og det er bare å ta kontakt hvis du lurer på noe 🙂

Jeg er så takknemlig for all magien som skapes og alle menneskene jeg har møtt på veien så langt! Jeg nyter hver steg på min magiske reise og jeg håper jeg inspirerer deg til å gjøre det samme! 🧙🏻‍♀️✨

Dette er hvordan jeg kan hjelpe deg:

Vixen, som nå har vandret videre💚

Kjære deg, jeg er så takknemlig for at akkurat DU leser dette! Selv om endringer og nye utfordringer kan være skummelt, er det nettopp det som får oss til å vokse og blomstre. Så ikke la deg styre av frykt, la det motivere deg til å gjøre de endringene du ønsker. Det vil du ikke angre på!

La oss skape magi sammen!

Magisk hilsen sendes fra Ragna 🧙🏻‍♀️🔮