Podkast,  Spirituell prakis,  Spirituell utvikling,  Spør Heksa

New Podcast Episode: #11 Ask the Witch about spiritual themes and spiritual practice🧙🏻‍♀️

Welcome to my podcast!

In this episode I answer some of the questions that I get from you listeners about spiritual themes and spiritual practice.

As always, thank you for listening (and watching)! 

Blessed be!

All my love, Ragna🧙🏻‍♀️✨

Listen to my Podcast on Spotify:

#35 Te og Tarot med Ragna (opptak fra livesending)🔮☕🧙🏻‍♀️ Ragna's Spiritual Corner

Velkommen tilbake til min podkast og tusen takk for at du lytter 💜 I denne spesialepisoden som spilles inn live, trekker jeg kort til de som er med + den som har sendt henvendelse på forhånd.  Ønsker deg en magisk dag og god helg videre! Hekseklem og en klype magi sendes fra meg🧙🏻‍♀️ SLIK KAN JEG VÆRE ENDA MER TIL TJENESTE FOR DEG: ✨Meld deg på magisk mandagsbudskap her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/magisk-mandagsbudskap/ 🔮Bestill din personlige tarotveiledning og reading her: https://ragnasspiritualcorner.com/shop/   👩🏻‍🏫Jeg kan lære deg tarot her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/laer-deg-tarot-med-ragna/ 👍🏻Følg meg på Instagram and Facebook for mer gratis innhold, inspirasjon, meditasjoner, små kortlegg osv.  Instagram: https://www.instagram.com/ragnasspiritualcorner Facebook: https://www.facebook.com/ragnasspiritualcorner 💜 Vit at det er ikke alltid at tarotlesninger gir gjenklang og det er greit💜  – Tarot kan være et fantastisk verktøy til å komme i kontakt med deg selv og din indre visdom.   – Kun du bestemmer over ditt liv og din fremtid. Jeg bare forteller hva kortene har av budskap.  Fremtiden er alltid flytende – heldigvis. — Send in a voice message: https://anchor.fm/ragna-s370berg/message
  1. #35 Te og Tarot med Ragna (opptak fra livesending)🔮☕🧙🏻‍♀️
  2. #34 møt Ragna Torheim – Kraften i navnene våre🧙🏻‍♀️
  3. #33 Synkroniteter og tegn fra universet🦋
  4. #32 Refleksjoner rundt sjelens reise og opplevelser💜
  5. #31 Hva er Samhain? 🍁🎃🍂

Listen to my Podcast on YouTube:

https://youtu.be/uNeRwS8uf8A

You are most welcome ❤

Want to order your own tarot reading?

Check out my products here:

Love and light from Ragna🧙🏻‍♀️

Ragna er en stolt heks, skribent, spirituell veileder og lærer, tarotleser og podkaster. Hun elsker å hjelpe og veilede mennesker med sin intuisjon, livserfaring og sine elskede tarotkort.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.