Magisk Mandagsbudskap kort 2 for uke 14💛

Du følte deg trukket mot kort nr. 2 denne uken og denne gangen ble det det romantiske kortet To begre (Two of Cups). Dette kortet står for kjærlighet og gode samtaler, med andre ord: Love is in the air!

Dette kan bety at du og din kjære kan oppleve økt nærhet og mye romantikk denne uken. Det kan hende at fullmånen i Vekten denne uken er ekstra positiv for deg og dine relasjoner (både romantiske og ellers). Er du singel, så er dette en ypperlig uke for å kanskje møte noen, kanskje det blir en ekstra koselig påsketur? 🥰

Med dette sagt så trenger ikke dette kortet å handle om romantisk kjærlighet. Det kan også handle om kjærlighet og sterke følelser for venner og familiemedlemmer, eller at det kommer inn nye, viktige relasjoner i livet ditt som du vil være veldig glad for!

To begre er også et godt tegn på at denne uken kan være en fin tid å ha dype, meningsfulle og viktige samtaler. Med andre ord: en flott uke!

Jeg ønsker deg en magisk uke og en riktig god påske! Nå tar heksa seg påskeferie, så neste Magisk Mandagsbudskap kommer ikke før mandag 17. april.
Påskeklem sendes fra Ragna🧙🏻‍♀️