Magisk Mandagsbudskap kort 1 for uke 14💛

Du følte deg trukket mot kort nr. 1 denne uken og denne gangen ble det Fire begre (Four of Cups). Dette kortet er kanskje det ultimate «kjedsomhetskortet» i tarotkortstokken. Begre representerer elementet vann som er knyttet til følelseslivet og intuisjonen. På kortet ser vi en gammel katt som sitter furtent med ryggen mot oss. Hen er lei! En ungkatt prøver fortvilt å vise begrene med melk, men den gamle katta vil ikke se mulighetene som er der. Mitt beste råd til deg denne uken er å stoppe opp og løs eventuelle utfordrende situasjoner ved se situasjonen fra et litt annet perspektiv.

Fire begre er et spesielt spennende kort for deg som er midt i en spirituell utvikling. Dette kortet betyr at du har gjort masse viktig og godt grunnarbeid, men at du nå føler at ingenting skjer lenger. Eller det kan hende du er lei for det ser ut til at du må gjennom den samme leksa, igjen og igjen. Her oppfordres du til å jobbe med bevissthet og prøve å se din situasjon fra en annen synsvinkel. Spirituell utvikling skjer i faser og må vi fortsatt jobbe med enkelte temaer, vil universet fortsette å presentere temaer vi trenger å jobbe med.

Aksepter stillstanden nå og se hva du kan gjøre for å få ting i gang igjen med mer positive øyne. Du har evnene som trengs. Tillat litt tid til å samle kreftene og se hvor du kan begynne – deretter er det tid for handling. Prøv å se ting fra forskjellige perspektiver og vær åpen for nye muligheter, det kan hjelpe deg å få tilbake inspirasjonen og energien. Med litt hvile og ro vil du greie å ta de nødvendige stegene videre. Du er på rett vei!

Jeg ønsker deg en magisk uke og en riktig god påske! Nå tar heksa seg påskeferie, så neste Magisk Mandagsbudskap kommer ikke før mandag 17. april.
Påskeklem sendes fra Ragna🧙🏻‍♀️