Podkast

Lytt til Bevissthetspodden

Tune inn på magasinet Medium sin splitter nye podkast: Bevissthetspodden! Her er jeg hovedvert og koser meg med å intervjue fine folk fra den spirituelle bransjen.

Bevissthetspodden er en spirituell og folkelig podkast levert av magasinet Medium. Målet med denne podkasten er å øke din bevissthet ved å belyse at det er mer mellom himmel og jord enn det du ser med det blotte øyet. I denne podkasten snakkes det med spennende gjester om temaer som spiritualitet, paranormale fenomener, astrologi, holistisk helse, mediumskap og klarsynthet.

I første episode har vi spennende spalter om krystaller, mediumskap, astrologi og tarot.

Dette er en forlengelse av livesendingene vi har hatt tidligere. Nå kommer det to episoder der hver måned. En spalteepisode med forskjellige spirituelt snadder, som f. eks.: Vi snakker om krystaller, paranormale fenomener, astrologi og selvsagt TAROT! I den første episoden er Terese Jegard, Kim Are Stende og Amina B. E. Monsen gjester.

Endringer i egen podkast

Du kan fortsatt høre meg hver uke, men nå blir det på to forskjellige podkaster 🙂

Ettersom jeg er vert i denne podkasten annenhver uke, så blir det litt mindre episoder i egen podkast. Men du kan høre meg hver uke uansett! Denne uken i Bevissthetspodden og neste uke i min egen. Det kommer snart et litt oppdatert format på egen podkast også, det er bare å følge med 🙂

Ønsker deg en magisk dag videre hvor enn du er!

Ragna 🧙🏻‍♀️

Du kan lytte til Bevissthetspodden på Spotify:

Ragna er tarotekspert, skribent og stolt heks. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun holder kurs i tarot og har en medlemsside, Lunation, for moderne hekser.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.