Intuisjon og klarsyn

Her inne finner du lenker til artikler og videoer om intuisjon og klarsyn.


Stol på intuisjonen din!

Et av de vanligste problemene klienter og kursdeltakere deler med meg er at de ikke stoler på intuisjonen sin. Spesielt når de sitter med orakel- eller tarotkort. Egoet, eller tankene tar overhånd og de begynner å sette kjepper i hjulene på hele praksisen sin. Noe som ofte dreper all lyst til å for eksempel fortsette å legge orakel- eller tarotkort. Dette er veldig synd.

Hvis du tør å stå i denne tvilen og komme deg over kneika, så vil du oppleve stor personlig vekst ved å både være mer i kontakt med intuisjonen din, men også kortene dine. Tvilen vil komme uansett og vit at alle som leser kort har vært gjennom dette. Det viktigste er å ikke gi seg, være god mot seg selv og bruke som smarte verktøy som hjelper deg å stole mer og mer på deg selv, din intuisjon og kortne dine.

Men hva er egentlig intuisjon? Intuisjonen er en slags «vibbe» – en følelse eller tanke som slår inn. Intuisjonen kicker inn når du bare vet hvem som prøver å kontakte deg når telefonen ringer, og du ser eller kjenner at den du tenkte på er den som ringer. Intuisjonen trer inn når noe bare «stopper opp» i kroppen eller hverdagen. Den kan oppleves som en tanke ut av det blå, eller kjennes mer fysisk som ubehag i magen, kribling eller at du plutselig trekker pusten eller sukker. Intuisjonen er for eksempel det som kobler inn når du møter et menneske og du bare instinktivt «vet» om du liker hen eller ikke. Ofte er det den første tanken eller følelsen som er rett.

Jeg sørger alltid for å roe meg, jorde meg og være på plass i meg selv før jeg begynner å jobbe med intuisjonen min.

Energier og informasjon

Intuisjonen plukker opp energier og informasjon som man ikke ser med det fysiske øye eller sinn. Denne informasjonen kommer fra sjelen, universet eller eteren som det også kalles.

Alle har intuisjon (Ja du også) og kan trenes opp til å bli sterkere og sterke. Når det er sagt, så ligger det nok mer latent hos noen. Akkurat som noen er naturlig flinkere til å gå på ski eller løse algebra. Med vilje, tålmodighet, egenomsorg og gode rutiner, kan du bli skikkelig god på å ta inn intuitiv informasjon. (Å bruke orakel- og tarotkort kan være et knallgodt verktøy til nettopp dette.)

Slik tar du inn intuitiv informasjon:

Det finnes flere forskjellige måter å ta inn informasjon på gjennom intuisjonen. Ofte kan det være at man tar inn intuitiv informasjon på flere måter. Det kan hende at du er mer intuitiv og klarsynt enn det du tror. 

  • Den første typen er den vi kaller klarsyn (clairvoyant). Hvis dette er den måten din intuisjon jobber sterkest på, vil det si at du «ser» uten at det nødvendigvis er noe fysisk der. Dette kan komme til deg som indre bilder.
  • Den andre måten er å være klarhørt (clairaudience). Her «hører» du for eksempel musikk og stemmer og naturlyder som ikke er der fysisk.
  • Den tredje måten som intuisjonen tar inn informasjon på, er det vi kaller klarfølt (clairsentience). Hvis dette er måten intuisjonen din lettest tar inn informasjon, vil du «vite» ting og få opp masse informasjon ved å berøre ting, steder og mennesker. Eller føle ting på din egen kropp.
  • Den siste måten som intuisjonen kan ta inn informasjon på, er rett og slett at du bare «vet» ting, nesten som et orakel. (clairrecogizance).

Personlig tar jeg inn intuitiv informasjon på mange måter, og jeg oppfordrer deg til å være åpen for det som kommer. Dette er virkelig en gave og berikelse i livet ditt hvis du tør å stole på deg selv og informasjonen som kommer til deg. Øvelser gjør mester.


Aktivere intuisjonen

Du kan aktivere intuisjonen og klarsynet på mange måter. Selv bruker jeg en kombinasjon av meditasjon, bønn, lett trykk eller aktivering av chakraer, krystaller, musikk, lys, røkelse og tarot- og orakelkort. Noen ganger bare en del av det, andre ganger alt sammen. Det finnes flere verktøy for å aktivere klarsynet, som for eksempel runer, astrologi, numerologi også videre. Utforsk litt og finn den metoden som føles rett for deg.

Intensjon for trygg og hyggelig seanse:

Her er noen setninger/ affirmasjoner du kan si til deg selv for å styrke deg når du skal gjøre seanser og readinger med hjelp av intuisjonen din:

«Under denne meditasjonen eller øvingen føler jeg meg trygg og komfortabel med den informasjonen som kommer til meg. Kun velmenende og gode hjelpere, skytsengler og andre velmenende vesener er tillatt hos meg. Jeg ser kun det jeg skal i forhold til hvor jeg er i utviklingsforløpet. Jeg er trygg og dette er kjærlighetsfull og nyttig læring.»

(Flott å starte med hvis du er helt ny til det å jobbe med intuisjonen din).

«Takk for at de som kommer til meg og ber om hjelp får den hjelpen de trenger, takk for at jeg ser det jeg skal se og at jeg formidler dette på en enkel, god og spennende måte.»

(Flott å bruke til readinger på andre, bare endre teksten hvis du vil bruke den på deg selv)

«Tusen takk for at intuisjonen min nå er åpent og at jeg får inn alt det jeg trenger av informasjon på min unike måte. Det er trygt for meg å jobbe med intuisjonen min».

(Hjelper deg å være trygg der du er i din prosess).

Video om hvordan du kan ha en så god klarsynt øvingsseanse som mulig: