Tarot

Hvorfor bestille tarotreading?

Dette er et spørsmål jeg syns det er relevant å svare på siden jeg tross alt hovedsakelig lever av å lære andre å bruke tarot. Hvorfor skal du bruke tusenvis av kroner på å bestille en tarot-reading eller få oppfølging over flere måneder med tarot som hovedverktøy?

Det å få en lesning fra andre kan gi et mer objektivt syn på saken, samt gå dypere til verks enn hva man hadde greid på egenhånd. Ofte er man så emosjonelt engasjert i tematikken man lurer på at det kan være vanskelig å tenke klart og lese kortene objektivt. Egoet har en lei tendens til å styre showet litt… Dette er min erfaring i hvert fall. Selv om jeg har lest kort profesjonelt i flere år, så elsker jeg å få lesninger selv!

Her er noen punkter på hvorfor det er mer enn bare spennende å bestille reading:

1. Selvrefleksjon: Tarot-lesninger gir deg muligheten til å utforske dine indre tanker, følelser og utfordringer, noe som kan føre til økt selvbevissthet.

2. Ta avgjørelser: Tarot kan gi innsikt i ulike livssituasjoner og hjelpe deg med avgjørelser, enten det gjelder kjærlighet, karriere eller personlig utvikling.

3. Støtte: Å få en tarotlesning fra andre kan gi trøst og støtte i vanskelige tider. Tarotleseren kan hjelpe deg med å forstå og håndtere følelser og utfordringer på en dypere måte enn hvis du hadde lest alene.

4. Utforskning av muligheter: Tarot kan avsløre nye muligheter og veier du kanskje ikke har vurdert tidligere, og hjelpe deg med å se fremtidige potensialer, men husk: fremtiden er alltid flytende.

5. Spirituell utvikling: For noen kan tarot være en kilde til spirituell utvikling, bevissthet, og hjelpe dem med å få en god spirituell praksis. En tarotlesning kan hjelpe deg å koble deg til dypere aspekter av deg selv og universet. En veiledning kan også komme med noen gode tips og føringer for hvordan du skal gå videre i din spirituelle reise.

Husk at tarot-lesninger skal betraktes som verktøy for refleksjon og veiledning, og resultatene kan variere fra person til person. Vit at det er ikke alltid at tarotlesninger gir gjenklang og det er greit💜 Tarot kan være et fantastisk verktøy til å komme i kontakt med deg selv og din indre visdom. Kun du bestemmer over ditt liv og din fremtid. Jeg bare forteller hva kortene har av budskap.

Her kan du bestille veiledninger og tarotparty av meg:

Hvorfor bestille tarotreading av meg?

Heksa med sine elskede tarotkort

Lærer og rådgiver «by design»:

Jeg har alltid hatt et sterkt kall om å hjelpe andre mennesker, spesielt med tanke på min egen erfaring og hvordan jeg har taklet motgang. Navnet mitt, Ragna, er et gammelt norrønt navn, som betyr «rådgiver» (og gudinne eller kriger). Innenfor human design er jeg en meget intuitiv 5/1 Projector. Så undervisning og coaching/veiledning føles veldig naturlig og riktig for meg.

Jeg er kjent for å ha «spot-on» readinger ved hjelp av min intuisjon og tarotkort. Tarotkortene har blitt et ankerpunkt som støtter og bekrefter i mine veiledninger. Hvis du ønsker en dyptgående en til en tarotreading eller oppfølging over flere måneder, kan du bestille disse i nettbutikken min her.

Under her kan du lese litt kundeomtaler fra fornøyde klienter:

Kundeomtaler:

Fornøyd kunde av halvårsveilendinger sier:

Er så fornøyd med veiledninger fra deg, det gjør at jeg stadig bestiller nye. Gir gjenklang og spennende tilbakemelding – som ofte har vist seg å stemme. Ragna og hennes veiledning er gull <3Anonym, men fornøyd kunde 🥰

Siv Gramstad sier:

Hei Ragna😇❤ Jeg fikk en reading av deg i en av dine kaffe og tatot sendinger og det budskapet du kom med viste seg å være helt riktig en liten stund senere😍 Syns du er et varmt menneske og har en  sprudlende personlighet i tillegg til å være spot on 😇😇❤❤Siv Gramstad


Laila Nordmarken sier:

Hei kjære Ragna🙏Jeg har vært med, lært mye☺️Jeg er krystall heks og healer, men bare hjemme foreløpig☺️Det var godt å høre på deg, det var som om du snakket direkte til meg 💞Jeg har både ledd og grenet, begge deler helt topp. Namaste, ha en super sommer🧙🌚🌔🌖Laila Nordmarken

Kjersti Mosbak sier:

Jeg var medlem i Sacred circle en kort periode, og opplevde det som en fin, trygg og utviklende arena å utforske min spiritualitet i. Jeg fikk svar på mange spørsmål, og kjente at det var trygt å lure på litt “rare” ting som ikke er dagligdagse temaer i omgang med folk. Ser veldig fram til Lunation, og til å kunne være del av en fast gjeng gjennom et årshjul.

Jeg fikk også en reading i en podkastepisode, og den var altså så treffende. Du kjenner meg svært lite, og eksen min som jeg spurte om har du overhodet ikke kjennskap til. Allikevel var budskapet ditt, inkludert beskrivelsene av hans personlighet, så treffende at det nesten var litt skummelt. Jeg ble skikkelig imponert. Ei nær venninne, som har fulgt meg tett gjennom opp- og nedturer med denne eksen, hørte også på readingen din og ble like imponert.

Jeg setter nok spesielt stor pris på å ha fått inntrykk av at du alltid finner en positiv og optimistisk vinkling til temaer, og at den humoristiske sansen din er så klar og tydelig. Dette i kombinasjon med at jeg oppfatter deg som dønn seriøs og at du har god etikk, gjør at jeg virkelig ser fram til å bli bedre kjent med deg, din praksis og hva det fører med seg for meg (og de andre i Lunation).Kjersti Mosbakk

Mona Wittenkamp Benkjer sier:

🌈Jeg var heldig og fikk svar i Kaffe & Tarot. For en fantastisk unik og herlig kvinne du er ! -og takk fordi du bruker din tid på oss .. 🥰 Du er helt fantastisk og hel 💯 SPOT ON!! ♥️Jeg følte en varm og god energi , som vil deg ditt beste! Anbefales på det sterkeste .Mona Wittenkamp Benkjer

Mia Langbakk sier:

Lenge siden workshop hos deg, men minnene om en fantastisk weekend er ikke glemt. Det var bare helt fantastisk og ønsker en sånn opplevelse igjen❤️😇Jeg er ikke så glad i å følge digitalt🙃men du er i tankene, herlige du❤️😊Mia Langbakk
Tidligere workshop deltaker

Anne Gro Stokvik sier:

Jeg har både kjøpt veiledning og fått flere kort på liven din. Jeg opplever at du virkelig kan koble deg på, og gi veldig spesifikk veiledning. Jeg har hatt stor nytte og glede av dine veiledninger. Det har vært til stor hjelp for å få oversikt og innsikt i situasjoner hvor jeg har stått fast, eller vært i tvil.  Jeg opplever deg som en utrolig dyktig og profesjonell lysarbeider og jeg har full tillit til deg. Du har betydd mye for meg de siste årene. Dypt takknemligAnne Gro Stokvik
Sertifisert Rosenterapeut 🌹
Og lysarbeider 

Gerd Johansen Norberg sier:

Jeg fikk skriftlig veiledning i september 2019, og det stemte så bra. Ser også nå i ettertid at det har skjedd det som du fikk fram den gangen. Jeg er veldig glad for den, så tusen takk🙏Gerd Johansen Norberg

Ingvild Elvestad sier:

Denna heksa er absolutt og anbefale. Jeg har både vært medlem i «din spirituelle reise» og fått årslegg i tarot. Dette legget har vært veldig nøyaktig! Jeg er imponert over hva du har fått til Ragna og anbefaler deg på det sterkeste. / I highly recommend this witch. I have been a member of the earlier membership site “Din spirituelle reise” (“Your spiritual journey”) and received an year-ahead tarot reading. The tarot reading was very accurate! I am impressed over what you have achieved Ragna, and I strongly recommend you.   Ingvild Elvestad

Heidi Venli sier:

Ragna er en fantastisk dyktig, varm og kunnskapsrik dame. Jeg har vært så heldig å mottatt både veiledninger, og vært medlem i den spirituelle reise, noe som har gitt meg så mye lærdom, glede, inspirasjon og støtte. Ragna er en gammel sjel og har mange gode råd som hun raust deler. Du merker at hennes lidenskap er å hjelpe mennesker❤️

Ragna is a fantastic skilled lady with powerful spiritual abilities. She has a big heart and you can tell that she has a strong urge to help others. I have been so lucky to receive readings from her, joined her fantastic meditations and workshops. These have helped me immensely on my spiritual journey and self development. She has a unique way of teaching, with happiness, deep insights and wisdom. You can really tell that she loves what she is doing. I highly recommend Ragna.Heidi Venli, Heidi Venli Art

Kirsten Lucie sier:

Ragna has been by my side through one of the most challenging years of my life. As a spiritual mentor she has inspired and supported me with her joyous presence. She has taught me a lot about the importance of daily spiritual practice, and she is passionate about helping people reach their goals and fulfil their potential. She is a genuine light worker and an enthusiastic eclectic witch dedicated to bringing peace, love, and magic into the hearts of everyone she crosses paths with. I can warmly recommend working with Ragna on your spiritual journey.Kirsten Lucie, Hekseriet

Mayka Brevik sier:

My first wonderful and deep tarot session with Ragna gave me clear and distinct answers. It was a relief, and made me choose the right focus in the current situation. I have subsequently used Ragna as my spiritual guide, and she is always spot on, and gives me powerful and true guidance.Mayka Brevik, Sjelfull Business

Anne Kjersti Hengebøl sier:

I received an year-ahead tarot reading from Ragna in January 2021. The guide provides you with a tarot card for each month of the year. In addition you get an oracle card to show the main team for that upcoming year, one card for challenges and one card for this year´s gift!  I do adore this layout! So far it has been been very in tune with my life month by month 😉 And it´s been thrilling to read Ragna’s comments that accompanies the reading. Go for it!Anne Kjersti Hengebøl

Anne Gro sier:

I warmly recommend you to contact Ragna if you need a personal reading and guidance. Ragna is skilled, serious and professional in her work. I have followed her online for many years and received very good help. She works from her heart and is honesty itself.Anne Gro

Marit Brendjord Brand-Madsen sier:

Jeg har kost meg veldig med dine hjemmesider. Du fikk meg til å begynne med Tarotkort og å takke engler, alver og alle gode hjelpere mm hver morgen og kveld. Koser meg veldig med å høre på kaffe og Tarot, ikke bestandig live men i opptak. Du har vært med på å forandre måten jeg tenker og opplever livet, så tusen hjertelig takk  🙏🥰🧚‍♀️🙏 ❤🌞⛈🧚‍♀️ Glad jeg har «møtt » deg på min vei i livet 🙏🧚‍♀️Marit Brendjord Brand-Madsen

Ragna er tarotekspert, skribent og stolt heks. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun holder kurs i tarot og har en medlemsside, Lunation, for moderne hekser.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.