Manifestering,  Spirituell prakis,  Spirituell utvikling

Hva er manifestering?

Lev og visualiser som om du allerede har oppnådd dine ønsker
– og få dem til å gå i oppfyllelse!

Først: hva er egentlig manifestering? Det store norske leksikon definerer manifestering slik: «Manifestere, åpenbare, legge for dagen, ofte brukt refleksivt: manifestere seg, vise seg, ytre seg, gi seg (fysisk) til kjenne.» (Kilde: https://snl.no/manifestere). Her har jeg brukt fet skrift på legge for dagen, ytre seg og gi seg fysisk til kjenne. For det er nettopp det som skjer, endelig blir tankene, drømmene, visjonene gjort fysiske – de blir materialisert.

Ved å manifestere tar man endelig tak i drømmene sine og jobber konstruktivt og tillitsfullt fremover stegvis slik at man når sine mål. Man setter seg inn i sin ønskede situasjon og virkelig visualiserer at man har oppnådd ønsket eller målet sitt. Strør du litt månemagi oppå det hele, så blir det bare enda bedre!

Ut av offerrollen og inn i sjefsrollen

Når man tar tak og manifesterer, går man etter min mening ut av en offerrolle og inn i en sjefsrolle. Man tar rett og slett ansvar over sitt eget liv. I stedet for å tenke: «hvorfor skjer dette alltid meg?», «Jeg har ikke råd til å gjøre dette», «jeg får aldri byttet jobb», «jeg kan ikke/ jeg er ikke bra nok» etc. så snur man tankesettet, forhøyer sin energi og visualiserer at man allerede har oppnådd det man ønsker seg. Du endrer energien og tar kontrollen! Du forteller universet at du er klar for den overfloden, gleden, lykken og suksessen du, som alle ander fortjener!

Ved å bruke noen enkle teknikker kan du komme nærmere målet ditt allerede i dag

Det finnes mange måter å manifestere på, jeg ønsker å dele med dere noen av de teknikkene jeg selv bruker. Jeg husker mannen min og jeg skrev en ønskeliste sammen hvor vi skrev ned det vi ønsket oss i et hus. For eksempel:

 • Det skal være peis/ildsted, -skog og natur er rett i næreheten, -god plass å boltre seg på ute og plen,
 • lite trafikk slik at det trygt for barn og puser å være ute,
 • må kunne høre regnet når det regner på taket.
Når vi satt opp en ønskeligste for vårt fremtidige hus var peis/ vedovn et av mine ønsker, dette har vi både i kjellerstua og i hovedstua. Jeg elsker å sitte foran ovnen og meditere eller bare slappe av.

OBS: Dette er veldig konkrete ønsker. Jeg anbefaler deg å være mer generell, men det kan hjelpe som en del av visualiseringen å noen detaljer på plass. En fellesnevner for våre ønsker var at vi skulle være lykkelig der vi bor.

Ønskene vi hadde har alle gått i oppfyllelse! Nå bor vi et herlig hus på Tangen på Innlandet og er veldig lykkelige. Alle, både to- og firbeinte har det bra her. Vi er der vi skal være. Det tok riktignok noen år, men vi kom oss hit, steg for steg. Jeg jobbet med denne listen flere ganger og jeg skrev og sa takk bak hvert ønske. Jeg jobbet spesielt med godfølelsen jeg ønsket å ha når jeg var i drømmehjemmet vårt. Det samme gjelder prosessen mot vår nye elbil som vi skaffet oss i desember 2022, det var ikke eksakt merke eller farge, men godfølelsen. Dette klaffet da jeg var å prøvekjørte den. Prøv dette du også, ikke vær redd for å drømme! Husk å takk universet. Takknemlighet er en vakker energi som fører til overflod!

Ikke være redd for å drømme stort! Her er det noen lette teknikker slik at du kan begynne å manifestere i dag:

Manifestering skjer i flere steg, både fysiske og mer spirituelle:
1) Først må du bestemme deg for hva du ønsker å manifestere. Det kan gjerne være flere ting, men jobb med et tema eller ønske om gangen. I følge manifesteringskongen Mike Dooley, kan du jobbe med flere ønsker av gangen, men det kan være lurt i starten å fokusere på en ting slik at du får et grep om hvordan manifestering fungerer.

Hva ønsker du deg? Eller hvordan vil du føle deg? Husk at dette må være noe for deg <3 Andre må  manifestere sine egne ønsker. Du har kun ansvar for deg selv og din egen lykke. DRØM STORT, VÆR GENERELL, IKKE HENG DEG OPP I FORTID ELLER FRYKT FOR FREMTID OG DETALJER!

2) Nå kommer den mer spirituelle siden av manifesteringen som kanskje kan føles litt rart: Nå skal du visualisere at du allerede har oppnådd det du ønsker deg. Som sjel er du allerede fullkommen! Vær takknemlig over det du har og hvor suksessfull du allerede er! Ved å forhøye din energi på denne måten tiltrekker du deg det du ønsker deg! Be universet om veiledning og støtte under din reise til å nå dine mål, for manifestering kan ta tid og vi må gjøre litt selv. Men er disse stegene på plass så er mye gjort. Tankesettet må endres. Hvis du trenger hjelp til å forhøye din energi kan du si denne setningen høyt eller inni deg selv tre ganger eller mer:

«Jeg er et guddommelig lysvesen og jeg har ubegrenset med muligheter!»

– Kyle Gray, Forhøy din frekvens

Denne setningen har jeg lånt fra boken Forhøy din frekvens skrevet av herlige Kyle Gray. Det føles kanskje litt rart og man blir litt fnisete med en gang, men samtidig så er denne setningen så utrolig kraftig og man føler seg kraftfull og stor da man sier den! Den minner oss om sjelens ubegrensethet og hvor fantastiske vi alle er. Vi har en hel verden av muligheter rett foran oss! Og vi fortjener det. Bruk den så ofte du trenger litt boost til ditt manifesteringsarbeid.

Send ut drømmer og signaler til universet at du føler deg fantastisk når drømmene har blitt oppfylt!

3. Sett deg deretter skikkelig inn i hvordan det vil være/føles å ha oppnådd det du ønsker deg. Aksepter at dette har du allerede oppnådd!!! Hva ser du? Hva lukter du? Hvordan er du kledd? Ser du noen rundt deg? Hvilken årstid er det? Hvordan føles kroppen? Sett deg skikkelig inn i disse fysiske sensasjonene – bruk kroppen din. Dette hjelper deg å sette deg inn i din suksess.

4) Så må vi begynne å handle! Hva kan du gjøre for å bedre situasjonen og komme nærmere dine/ ditt mål? Hvis du ønsket ditt er å få skrevet en bok. Hvordan så for eksempel skrivebordet ditt ut da du visualiserte din suksess? Noe som ikke stemte? Så begynn å gjør endringer! Skriv gjerne en liste eller lag deg et vision board. Her anbefaler jeg deg varmt å bruke appen Pinterest til å lage ditt unike og perfekte vision board.

Månemagi er virkelig magisk og en praktisk måte å jobbe deg steg for steg frem til drømmene dine!

Månemagi hjelper deg deg å nå dine mål raskere og mer effektivt 🌛🌝🌜

Månemagi, som jeg liker å kalle det, har blitt brukt i årtusener! Forskjellige ritualer ble gjort til de forskjellige månefasene. Ved fullmåne er det tid for å gi slipp, heale og forløse, en sirkel er slutt. Ved nymåne starter noe nytt og spennende å gro og alt kan skje!

 • Hva slags endringer kan du begynne med nå og planlegge å være ferdige med til neste fullmåne?
 • Behold den store drømmeni hjertet og sjelen, men vær realistisk med dine delmål, sørg for at du når målet ditt neste fullmåne. Du kan dele opp arbeidet ditt i så små deler du ønsker. Uansett så har noe skjedd i deg da du leser dette blogginnlegget, antageligvis klør du i fingra etter å begynne med arbeidet ditt.

Frem til neste gang sender jeg deg velsignelser og gode tanker vakre sjel! Husk: Du er et guddommelig lysvesen med ubegrensede muligheter!
Stor klem fra Ragna 🙂

Her kan du høre en podcastepisode om manifestering og hvordan du kan sette opp en ønskeliste:

Inspirerende forfattere og sider til manifesteringsarbeid:

 • Mike Dooley (Sjekk gjerne ut bokens hans Playing the Matrix.
 • Nina Furu, sjekk ut e-postkurset hennes, Et Rikere Liv, og nettsiden overflod.no.
 • Radeligh Valentine, tarotmester og mester i skape magi i livet sitt. Sjekk ut siden hans: Magical Things.
 • Yasmin Boland. Utrolig dyktig astrolog som har spesialisert seg på månemagi og som har utarbeidet egne teknikker som du kan bruke til å manifestere frem dine drømmer sammen med månefasene. Sjekk ut siden hennes her.
 • Mel Robbins, coach med ben i nesa og praktisk metode kan hjelpe deg steg for steg å nå dine drømmer med sitt inspirerende innhold!
 • Manifestion Babe, Kathrinn Zenkina. Manifesteringsekserpt, forfatter og coach. Anbefaler hennes podcast og inspirerende kanaler på sosiale medier. Sjekk henne ut!


Ragna er tarotekspert, skribent og stolt heks. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun holder kurs i tarot og har en medlemsside, Lunation, for moderne hekser.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.