Membership,  Self Care,  Self empowerment,  Spiritual practice,  Spirituality

Bli medlem av Sacred Circle (for my Norwegian followers)

Bli med i sirkelen!

Kjære lysarbeider eller spirituelt interesserte, savner du et sted å dele dine erfaringer, stille spørsmål med likesinnede og lade batteriene dine? Da er Sacred Circle – Et samfunn for lysarbeidere stedet for deg! I denne medlemsportalen får du tilgang til eksklusive livesendinger hvor jeg snakker om spirituelle temaer, kommer med tips til spirituell praksis og svarer på spørsmål fra dere medlemmer. Det blir også egne meditasjonssamlinger hvor vi for eksempel mediterer under den aktuelle månen, fokuserer på healing, energibeskyttelse eller annet ønsket tematikk.

Vår første livesending starter 1. april, men du kan bli medlem alt i dag og bli med i den tilhørende Facebookgruppen💜

Hvem kan være medlem?

Alle som er spirituelt interesserte, både nybegynnere og drevne lysarbeidere (hekser (menn og damer), healere, coacher, klarsynte, yogalærere, meditasjonslærere, tarot- og orakelkortlesere, krystallarbeidere – you name it!). Du trenger ikke å ha noen erfaring for å være med, her er det høy takhøyde og alle er like velkomne. Dette skal være et trygt sted, en sirkel hvor du kan møte likesinnede og fylle på med  spirituell “mat” for sjelen! Her kan du være deg selv 100% og få spirituell inspirasjon og en god dose hverdagsmagi inn i livet ditt, sammen med andre. Trygt og godt i sirkelen.

La oss samle oss i et trygt forum og være der for hverandre✨

Hva får du?

Du får et sted å være deg selv, du får påfyll, inspirasjon og energi til din spirituelle reise og hverdag. Her møtes vi ukentlig til en livesending og mediterer, svarer på spørsmål og er magiske sammen! Kan du ikke være med på live kan du sende spørsmål på forhånd og du kan se opptaket ved anledning senere inne på nettsiden eller inne i Facebookgruppen. Kort oppsummert får du dette:

  • Et trygt sted, en sirkel med likesinnede, hvor du kan lade batteriene, være 100% magiske deg og mate din spiritualitet.
    • Du får tilgang til egne medlemssider på nettsiden min, samt en egen Facebookgruppe med samme navn.
  • Ukentlige livesendinger som består av enten meditasjoner, ritualer som fyller på kropp og sjel, Q&A’s eller egne temasendinger.
  • Eksklusivt innhold på nettsiden: en egen artikkel med øvelse og meditasjon som oppdateres og byttes ut hver måned. På denne måten har du alltid ferskt innhold til din spirituelle praksis. Øvelsen blir lagt ut som pdf-fil slik at du kan laste dem ned.
  • 10% rabatt på alle mine tjenester (tarotlesninger, onlinekurs og fremtidige workshops). Husk å si ifra før bestilling slik at jeg får trekt i fra!

Tar det lang tid?

Nei, det er en sending i uken som varer fra 30-60 minutter. Etter tilbakemeldinger fra tidligere medlemsgrupper kommer jeg heller ikke til å lage så mye innhold at det blir overveldende. Innhold, øvelse og meditasjon tilpasses og byttes ut hver måned. Spirituell praksis og levemåte skal være enkelt, gøy og energigivende.

Hva koster det?

Månedlig medlemskap koster350kr. Du kan trygt betale med kort via nettsiden.

Er det binding?

Nei det er ingen bindingstid, men hvis du ønsker å binde deg for ett år, så kan vi ordne dette til rabattert pris. Altså du får 12 måneder for prisen av 10. (3500kr i stedet for 4200kr). Ta kontakt hvis du lurer på dette.

Meld deg på her:

Ragna er en stolt heks, skribent, spirituell veileder og lærer, tarotleser og podkaster. Hun elsker å hjelpe og veilede mennesker med sin intuisjon, livserfaring og sine elskede tarotkort.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.