Meditasjon,  Spirituell prakis,  Spirituell utvikling

10 enkle tips til spirituell praksis

Hvor skal du starte når sjelen din vil ha «mer» enn hva «vanlig» liv kan gi deg?

Når du starter din spirituelle reise, er det mest sannsynlig fordi du har en lengsel etter noe «mer». Kanskje du vil gå dypere inn i mysteriene til sjelen din og universet, eller bare finne mer fred og flyt. Etter min mening og erfaring er måten å nå og gripe denne visdommen å dykke inn i en daglig åndelig praksis. Du trenger ikke å gjøre nøyaktig de samme praksisene hver dag, men hvis du setter av tid til å «mate» sjelen din hver dag med en eller annen form for praksis, vil det til slutt gi deg det «mer» du lengter etter.

Å trekke tarot- og orakelkort er en viktig del av min daglige spirituelle praksis.

Mange muligheter (heldigvis)

Det finnes mange forskjellige aktiviteter og vaner du kan gjøre for å leve et spirituelt liv med mer flyt, kjærlighet og mening. Det er virkelig en god ting, fordi vi alle er forskjellige og må finne vår egen unike vei.

Her er ti av mine toppaktiviteter og eksempler som du kan ta en titt på:

  • Meditasjon. Dette er etter min mening den viktigste og mest effektive daglige praksisen du kan ha. Med meditasjon kan du virkelig komme inn i dypet av sjelen din, kroppen din og universet. Prøv å meditere hver dag, både morgen og kveld hvis du kan. Bare et par minutter vil virkelig gi store helsefordeler! Jeg mediterer hver morgen på hverdager og når jeg kan i helgene. Vær fleksibel og snill mot deg selv. Som min favorittmeditasjonslærer, davidji, sier: den eneste dårlige meditasjonen du gjør er den du ikke engang prøver.
  • Beskytt energien din. Ha en daglig liten ritual der du renser, fokuserer, grunner og beskytter energien din. Intensjon er alt, bare prøv forskjellige teknikker.
  • Vær takknemlig. Bruk takknemlighet som et aktivt verktøy både for å snu negative tanker, manifestere og for å føle deg bedre.
  • Hedre naturen. Takk Moder Natur, kroppen din og alt som eksisterer på denne planeten hver dag. Følg sesongene med medfølelse, nærvær og glede. La sortering av søppel være en del av din hverdag og gjør ditt for å hjelpe Moder Jord.
  • Manifester dine drømmer. Ha en daglig rutine der du sitter og ønsker. Gå virkelig inn i en visualisering og føl på kroppen hvordan det ville være hvis alle dine villeste drømmer og mål (både materielle, praktiske og åndelige) ble oppfylt.
  • Trekk et daglig orakel- eller tarotkort. Dette er en av favorittpraktisene mine (overraska?). Å trekke et daglig kort gir deg masse støtte, fokus og forhåpentligvis glede. Du kan lese denne artikkelen om hvordan du kan praktisere dette her.
  • Ta vare på kroppen din. Dette er så utrolig viktig. Å være åndelig handler ikke bare om meditasjon, chanting og tarotkort. Det handler også om å holde sjeltempelet ditt i god form. Ta turer i skogen, spis næringsrik mat (og litt søtsaker nå og da), gjør yoga, sov nok, ha «down time» og drikk mye vann.
  • Følg månens naturlige faser. Å følge månens faser vil gi deg mer flyt og glede i hverdagen. Dette er min erfaring! Jeg anbefaler sterkt måneologien lærdommene som astrologen Yasmin Boland gir om dette emnet.
  • Be dine engler og feer om hjelp og støtte. Ikke vær redd for å be om hjelp fra dine engler og feer. De liker virkelig å hjelpe deg. Be dem om å vise sin hjelp gjennom orakel- eller tarotkort, eller kanskje ved å vise deg tegn i drømmene dine. Jeg takker mine engler og feer hver dag for hjelp og veiledning under morgenritualet mitt etterfulgt av meditasjon.
  • Fyll på med sjelelig visdom. les, ta kurs, bli med i en gruppe og se filmer som tenner din sjel. Dette vil øke din spiritualitet og bevissthet.
Jeg elsker å gjøre yoga, her med vår tidligere katt Snapp💜

Prøv forskjellige øvelser og se hva som passer deg, bytt om hvis du liker!

Dette er mine topp 10 forslag til hvordan du kan håndtere din daglige spirituelle praksis. Noen av disse kan ikke tenne en gnist med en gang. Gi ikke opp, gi det litt tid og prøv forskjellige teknikker for å finne din perfekte praksis. Du kan også endre praksisen din i henhold til årstidene. Kanskje du kan meditere lenger om vinteren, og praktisere mer yoga om sommeren? Dette er din reise, og innen deg er all kraften og visdommen du trenger for å finne din unike og fantastiske perfekte praksis.

Kjærlighet og lys fra Ragna 🧙‍♀️

Turer i skogen fyller på både for kropp og sjel <3

Trenger du veiledning?

Ragna er tarotekspert, skribent og stolt heks. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun holder kurs i tarot og har en medlemsside, Lunation, for moderne hekser.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.